E: info@diamondmemories.nl | T: 06 508 237 51 | 06 477 886 32

Catering

Diamond Memories verzorgt de catering in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om een diner aan huis, receptie, verjaardag, zakelijke bijeenkomsten, bruiloft of elk ander evenement. Allemaal met passie voor het vak uitgevoerd.

Wij geven graag een originele en professionele invulling aan uw evenement. Door de mogelijkheid om alles op locatie te verzorgen bent u niet gebonden aan openingstijden of lange wachttijden! Wij verzorgen uw feest van A tot Z, thuis of op locatie. Vrijwel alles is mogelijk, het liefst leveren we maatwerk , vandaar dat u bij ons geen uitgebreide menu`s zult vinden van diners en buffetten.
Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over de verschillende mogelijkheden en maken wij aan de hand van uw wensen een passende offerte op maat.
Diamond Memories is gespecialiseerd in de oosterse keuken. Dagverse maaltijden uit traditionele keuken gemaakt met gevoel en liefde voor het vak. Al onze ingrediënten worden persoonlijk door ons uitgezocht en vers ingekocht.Wij werken uitsluitend met verse producten en dat proeft u.

Goed luisteren naar jullie wensen is essentieel voor een geslaagd feest. Diamond Memories begeleidt jullie hierin graag, zodat we deze wensen tot leven kunnen brengen.
Zeker als het gaat om een bruiloft op locatie, waarin juist de sfeer en beleving net zo belangrijk zijn als het heerlijke eten en goede bediening.
Team Members
Team Members
Team Members